بررسی غذاشناسی در قرآن کریم
موضوعات مطرح شده ،حاصل مطالعات و برسی و پژوهش است . از جمع بندی اطلاعات و محتوای چندین کتاب و و موارد مختلف استفاده شده . مبنای برسی و پژوهش برای گفتن مسائل مبتلا به جامعه و مشخص کردن نقشه راه و راه حل راهبردی برای موضوعات مرتبط بوده است .برای مشتاقان و دغدغه مندان در عرصه ی موضوعات مهم جامعه و راهبرد های ان تلاش شده تا امکان دسترسی اسان و با کمترین هزینه برایشان فراهم شود . از جمله موارد و محتوای موضوع پیش رو که در تحقیق بیان شده را به طور مختصر بیان میکنیم .(
تحقیقی که در دست دارید درباره بررسی غذا شناسی در قرآن می باشد و دارای فهرست مطالب و مقدمه و چند فصل و نتیجه گیری و فهرست منابع می باشد و در فصل اول مطالبی چون معنای غذا ، اهمیت غذا ، غذا خوردن در قرآن، امنيت غذايي از ديدگاه قرآن كريم، معنای تغذیه و … جمع آوری شده و در بفصل دوم به مطالبی چون گیاهان در قرآن و روایات جمع آوری شده و در فصل سوم مطالبی چون پیدایش شیر فواید شیر ، درمان با شیر و … جمع آوری شده و در فصل چهارم مطالبی چون گوشتخواری در اسلام ، گوشت های حلال ، فواید خوردن گوشت ، آثار و پیامدهای زید خوردن گوشت و … جمع آوری شده و در فصل پنجم مطالبی چون اصلاح الگوی مصرف، سرمایهگذاری در کشاورزی، راهکارهایی برای افزایش بهرهوری کشاورزی و پیشنهاد برای رهایی از مشکل نا امنی غذایی مورد بررسی قرار گرفته و در آخر به نتیجه گیری و منابع و مآخذ پرداخته شده است امید است مورد توجه همگان قرار بگیرد .
کلید واژه : غذا، امنیت غذایی، گیاهان ، شیر ، گوشتخواری ، اخلاق و رفتار انسان )
1
بررسی غذاشناسی در قرآن کریم
اولین دیدگاه را ثبت کنید.
لطفا, وارد اکانت کاربری شوید تا بتوانید نظر خود را درباره ی دوره ی آموزشی بنویسید